• Activitati economice secundare

    In paralel cu activitatea agricola, economia comunei este completata si de alte activitati cu caracter comercial, industrial si prestari de servicii.

    Privind activitatea comerciala, monopolizata pana in 1989 doar de Cooperativa de Consum, ulterior s-a dezvoltat si functioneaza o gama foarte mare de spatii comerciale private in majoritate cu activitate comerciala cu amanuntul si alimentatie publica , completate si de activitati de productie cu precadare pentru prelucrarea lemnului, confectii, panificatie, dar si activitati de prestari de servicii - autoservice, vulcanizare, dulgherie. tamplarie, etc.

    In acest moment pe raza comunei functioneaza si-si desfasoara activitatea un numar de 49 agenti economici cu profil de activitati in domeniile specificate mai sus.

    Activitatea economica a comunei este completata de existenta si functionarea pietei comunale cu program saptamanal ( duminica) , precum si de cele 9 targuri traditionale locale, care se desfasoara lunar, incepand cu 23 aprilie si pana pe 6 decembrie, in fiecare an , fiecare intr-o zi de sarbatoare religioasa.